Čokoládové tabulky na zakázku
Rádi bychom vám představili specializovanou nabídku výroby čokoládových tabulek. Nabízíme velmi široký sortiment různých druhů čokoládových tabulek. Vyrobíme vám čokoládové tabulky z velkého množství oblíbených i netradičních příchutí, procent kakaového bobu, ale vybírat si můžete i v gramážích a obalech v tabulkové čokoládě. Tj. vyrobíme vám čokoládové tabulky v jakémkoliv tvaru i velikosti a s vlastním motivem (Reliéfem). Ať upřednostníte mléčnou, hořkou nebo bílou čokoládu.
Vyberte si svůj čokoládový sen v 6 krocích
- Vyberete si základ čokoládové tabulky – mléčná, tmavá, bílá
- Vyberete si procento čokoládových bobů
- Vyberete si tvar čokoládových tabulek
- Vyberete si příchuť čokoládových tabulek
- Chcete do vybrané čokoládové tabulky text nebo logo? Přidáme jej.
- Chcete originální obal? Můžeme připravit obal z vašeho návrhu nebo na váš požadavek obal připravíme
Na závěr nám sdělte množství čokoládových tabulek a my vám zašleme k odsouhlasení kalkulaci a termín dodání.
Tabulkové čokolády s motivem na zakázku
Vytvoříme váš vlastní čokoládový dárek, čokoládovou tabulku. Popíšete nám vaši představu a náš tým vytvoří originální design a prodiskutuje s vámi možnosti. Vyrobíme pro vás formu ve tvaru jaký si vyberete a do této formy odlijeme čokoládovou hmotu s procentem kakaových bobů, v gramáži i příchuti dle vašich požadavků. Motiv, logo, přání bude součástí čokoládové tabulky tedy přímo v čokoládě. Vytvoření originálního čokoládového dárku nebylo nikdy snazší.
Tabulkové čokolády s obalem na zakázku
Chcete naše kvalitní čokoládové tabulky, ale se svým obalem? Profesionální grafik vám navrhne obal tabulkové čokolády dle vašich požadavků.



Proč si vybrat čokoládové tabulky ČOKO?
- Jsme posedlí kvalitou
- Nejkvalitnější suroviny pro výrobu čokoládových tabulek osobně vybírá šéf cukrářka Lucie Průšová, která byla v roce 2012 jako šéf cukrář součástí teamu La Degustation Bohéme Bourgeoise, při získání 1 Michelin star.
- Dodržujeme tradiční postupy při zpracování čokoládových tabulek z nejjemnějšího kakaa na světě
- Nepoužíváme žádné náhražky a chemii
- Používáme originální formy vyrobené speciálně na zakázku pro čokoládové tabulky
- Nejčastěji využíváme k výrobě našich čokoládových tabulek čokoládu vyráběnou z kakaových bobů z katagorie tzv. FINE CACAO (označováno také jako jemné nebo aromatické) Odrůdy Criollo, Nacional a Trinitario. Tyto odrůdy kakaových bobů mají pouhých 10% podílu na trhu a jsou nejvíce ceněné.
- Běžně je v obchodech čokoláda vyráběná z kategorie tzv. FORESTERO (označováno také jako hromadné či běžné), které je nejběžnější (90%), ale také nejméně ceněné kakao. Z takového kakaa naše čokolády nejsou.
Proto je naše čokoláda ojedinělá a výjimečná
