Čokoládové tabulky na zakázku

Čokoládové tabulky na zakázku

Rádi bychom vám představili specializovanou nabídku výroby čokoládových tabulek. Nabízíme velmi široký sortiment různých druhů čokoládových tabulek.  Vyrobíme vám čokoládové tabulky z velkého množství oblíbených i netradičních příchutí, procent kakaového bobu, ale vybírat si můžete i v gramážích a obalech v tabulkové čokoládě. Tj. vyrobíme vám čokoládové tabulky v jakémkoliv tvaru i velikosti a s vlastním motivem (Reliéfem). Ať upřednostníte mléčnou, hořkou nebo bílou čokoládu.

Vyberte si svůj čokoládový sen v 6 krocích

  1. Vyberete si základ čokoládové tabulky – mléčná, tmavá, bílá
  2. Vyberete si procento čokoládových bobů
  3. Vyberete si tvar čokoládových tabulek
  4. Vyberete si příchuť čokoládových tabulek
  5. Chcete do vybrané čokoládové tabulky text nebo logo? Přidáme jej.
  6. Chcete originální obal? Můžeme připravit obal z vašeho návrhu nebo na váš požadavek obal připravíme

Na závěr nám sdělte množství čokoládových tabulek a my vám zašleme k odsouhlasení  kalkulaci a termín dodání.

Tabulkové čokolády s motivem na zakázku

Vytvoříme váš vlastní čokoládový dárek, čokoládovou tabulku. Popíšete nám vaši představu a náš tým vytvoří originální design a  prodiskutuje s vámi možnosti. Vyrobíme pro vás formu ve tvaru jaký si vyberete a do této formy odlijeme čokoládovou hmotu s procentem kakaových bobů, v gramáži i příchuti dle vašich požadavků. Motiv, logo, přání bude součástí čokoládové tabulky tedy  přímo v čokoládě. Vytvoření originálního čokoládového dárku nebylo nikdy snazší.

Tabulkové čokolády s obalem na zakázku

Chcete naše kvalitní čokoládové tabulky, ale se svým obalem? Profesionální grafik vám navrhne obal tabulkové čokolády dle vašich požadavků. 

Proč si vybrat čokoládové tabulky ČOKO?

  • Jsme posedlí kvalitou 
  • Nejkvalitnější suroviny pro výrobu čokoládových tabulek osobně vybírá šéf cukrářka  Lucie Průšová, která byla v roce 2012 jako šéf cukrář součástí teamu La Degustation Bohéme Bourgeoise, při získání 1 Michelin star.
  • Dodržujeme tradiční postupy při zpracování čokoládových tabulek z nejjemnějšího kakaa na světě
  • Nepoužíváme žádné náhražky a chemii
  • Používáme  originální formy vyrobené speciálně na zakázku pro čokoládové tabulky
  • Nejčastěji využíváme k výrobě našich čokoládových tabulek čokoládu vyráběnou z kakaových bobů z katagorie tzv. FINE CACAO (označováno také jako jemné nebo aromatické) Odrůdy Criollo, Nacional a Trinitario. Tyto odrůdy kakaových bobů mají pouhých 10% podílu na trhu a jsou nejvíce ceněné. 
  • Běžně je v obchodech čokoláda vyráběná z kategorie tzv. FORESTERO (označováno také jako hromadné či běžné), které je nejběžnější (90%), ale také nejméně ceněné kakao. Z takového kakaa naše čokolády nejsou.

Proto je naše čokoláda ojedinělá a výjimečná

X